Наймаштабніший Тату Фестиваль України

новини

Тату Фест Київ 2024: Незабутнє Тату Шоу та Гран При з Ford Mustang

11 та 12 травня 2024 року відбувся неймовірно яскравий та надзвичайно захоплюючий Тату Фест у столиці України, який збирав понад 150 майстрів та тисячі прихильників цього унікального мистецтва.

Цей фестиваль відзначився своєю неперевершеною енергетикою та вражаючим вибором тату-мистецтва. Понад 150 тату-мастерів зі всієї країни зібралися, щоб продемонструвати свої навички та представити найновіші та найкреативніші техніки у цьому мистецтві.

За два дні фестивалю, більше 10 000 людей з усіх куточків України відвідали локацію, підкресливши популярність та привабливість події. Татуювання стали справжньою сценою для самовираження та вираження індивідуальності.

Ми дуже раді, що саме MAKETATTOO як спонсори і організатори змогли стати частиною цього фестивалю і нереальних ємоцій майстрів.

Одним із найважливіших моментів фестивалю було оголошення головного призу - GRAND PRIX, який став справжньою сенсацією для усіх учасників. Переможець отримав унікальну можливість виграти легендарний автомобіль - Ford Mustang.

Тату Фест Київ 2024 залишив незабутні враження та став найкрутішою подією у історії тату-фестів України. Його яскравість, енергія та величезний успіх підкреслюють важливість тату-мистецтва як частини культурного життя країни.

На модерації
Все вийшло!
tnx
Дякуємо, ваш відгук відправлено на модерацію.
Швидке замовлення
Все вийшло!
tnx
Дякуємо за замовлення, менеджер зв'яжеться з вами для уточнення даних.
Виберіть ваше місто
Вкажіть населений пункт України
    м. Київ
    м. Харків
    м. Дніпро
    Video player