Гайд по чорним кольорам WorldFamous

поради

Чорні пігменти від  World Famous

Ми знаємо як підібрати для роботи ту саму чорну фарбу… А ви?

 

Вибір чорного пігменту завжди залежить від того, який кінцевий результат ви хочете отримати. Тому, щоб вам у цьому допомогти, ми підготували огляд на чорні пігменти від World Famous.

 

Розповімо головні характеристики кожної фарби, щоб ви змогли вибрати той пігмент, який підійде саме вам!

Legendary Outlining

Найкраща фарба для контурної роботи і легкого шейдинга, але для щільного зафарбовування деякі тату-майстри її також використовують. Консистенція пігмента рідка та гарно насичена кольором, за рахунок чого з нею легко працювати, і на виході, після загоєння, ви не отримаєте тьмяне, позбавлене тієї чорноти, тату.

 

Blackout

Універсальна чорна фарба, яка підійде для всього, а особливо для створення чорно-білих портретних робіт. Пігмент йде без гліцерину, тому він має дуже рідку консистенцію, що забезпечує швидке та гарне насичення шкіри кольором. Проте, потрібно використовувати вазелін/баттер під час роботи, тому що через особливість консистенції, фарба є дуже маркою.

Black Sabbath

Чорна фарба з холодним відтінком, досить густої консистенції та з високим відсотком насичення кольору. Якщо вам потрібно створити в роботі контраст з іншими кольорами – ця фарба маст хев на вашій полиці. Тож, відповідно, пігмент чудово підходить для щільного зафарбовування, шейдинга та контуринга.

 

True Black

Потрібно отримати чисте щільне зафарбовування або рівний колір в контурингу? Ця фарба створена саме для цього! Вона вважається універсально, адже за консистенцією та рівнем насичення кольору знаходиться рівно посередині між Legendary Outlining і Black Sabbath. True Black об’єднав в собі найкращі властивості цих двох.

 

Pitch Black

Одна з найтемніших чорних фарб з палітри WF. Вона має глибокий відтінок чорного, а насичення кольору досягає максимального рівня. Слід зазначити, що пігмент дуже густий,тому для контурингу він буде затяжкий у роботі. А ось для зафарбовування, створення об’єму та глибини – він ідеальний. Також, завдяки консистенції фарби легко контролювати сам процес зафарбовування. Pitch Black має лише один мінус – якщо неправильно ввести пігмент, є ймовірність того, що після загоєння він піде в сірий відтінок.

Triple Blackout

Бестселлер з поміж найтемніших чорних фарб WF. Вона досить схожа з Pitch Black – також має високий рівень насичення кольору, але різнить їх консистенція. В складі Triple Blackout відсутній гліцерин, тому пігмент рідкий та легкий в роботі, на відміну від Pitch Black. Завдяки цьому фарба має більший спектр використання – вона підійде для щільного зафарбовування, шейдингу та контурингу. Радимо використовувати цю фарбу в дуеті з Blackout – вони схожі за консистенцією, але мають різне насичення, тому ви зможете коригувати в роботі інтенсивність кольору.

 

Plumb Island Black

Фарба для гурманів, адже вона має досить незвичайний фіолетовий підтон. За рахунок цього ми отримуємо чорну фарбу з відтінком перестигшого чорносливу. По насиченості кольору цей пігмент стоїть на одному рівні з Pitch Black та Triple Blackout, тому він також належить до найтемніших чорних фарб WF. Консистенція в нього доволі густа, тому вона підходить лише для зафарбовування, можна спробувати зробити шейдинг, але може вийти занадто піксельний прохід, а для контуринга вона буде загустою.

 

Підсумок

 

Ми сподіваємось ця інформація допоможе вам розібратись з колообігом чорних фарб від World Famous. Використовуйте ці дані як настільну книгу та створюйте нові шедеври, додаючи легких та невагомих тіней, або глибокого та гіпнотизуючого об’єму з чорними пігментами WF!

 

Радимо спробувати всі відтінки чорного, щоб зрозуміти, який найбільше підходить для вашої роботи!


 
На модерації
Все вийшло!
tnx
Дякуємо, ваш відгук відправлено на модерацію.
Швидке замовлення
Все вийшло!
tnx
Дякуємо за замовлення, менеджер зв'яжеться з вами для уточнення даних.
Виберіть ваше місто
Вкажіть населений пункт України
м. Київ
м. Харків
м. Дніпро
Відео плеєр